Все для вас, дорогі жінки!

07.03.2016

Напередодні чарівного та ніжного свята Весни Національна оперета підготувала прекрасний подарунок чарівним жінкам. 6 та 7 березня у театрі відбулися  яскраві концерти «Тобі, коханій…».

Музичні вітання та подарунки, несподівані сюрпризи та увага галантних кавалерів – у цей романтичний вечір все було для Неї, для жінки!

Ведучими за гарною традицією стали чоловіки – художній керівник Національної оперети, н. а. України Богдан Струтинський, головний балетмейстер театру, з. а. України Вадим Прокопенко та соліст-вокаліст Дмитро Вівчарюк. У пошуках відповіді на одвічне питання «Чого ж хоче жінка?», вони жартували, запитували у глядачів, кепкували над різними варіантами, створюючи позитивний настрій.

   

Все було у гармонійному поєднанні. Кожен номер був підібраний, як перлина у намисті чарівної леді. Диригент-постановник концерту Сергій Дідок розповідає, що програма  складалася з весняним настроєм, поєднавши найкращі шедеври класики і популярну музику, присвячену коханню і жінці.

Звучали такі прекрасні мелодії, як «Весняні голоси» Й. Штрауса, «Вальс квітів» П. Чайковського, «Поцілунок» Л. Ардіті. З перших нот упізнавали світові хіти «Only you», «Je T’aime», «Let It Be», «Belle», насолоджувалися іспанським танцем та канканом. Кожен номер – замість тисячі слів! Кожна пісня, як присвята Їй, ніжній та прекрасній – ЖІНЦІ!

«Ми намагалися зробити цей день дійсно святом краси та ніжності. Я особливо радий, що у другому відділенні звучить пісня, присвячена мамі, яку написав прекрасний український композитор Іван Карабиць. Як можна було оминути у такий день пісню про маму?! Є дуже багато пісень про маму, але ми вибрали саме ту пісню, яка не часто переспівується, вона філософська, красива, поетична», — зазначає Сергій Дідок.

   

Вечіри бувл сповнені відкриттів. Чарівна диригент Національної оперети, з. а. України Оксана Мадараш заспівала у дуеті з н. а. України Іриною Лапіною. Вони виконали пісню Селін Діон та Барбари Стрейзанд «Tell him». Ще один доказ того, що наші жінки – найталановитіші!

   

Концерти завершилися компліментами на адресу жінок. Богдан Струтинський та Вадим Прокопенко запевнили: «Все, що ми пишемо і робимо, ми присвячуємо вам: вірші, музику, танці. Все для вас, ДОРОГІ ЖІНКИ!».

У відповідь звучали аплодисменти, вигуки «Браво!», а очі жінок сяяли, немов діаманти. Національна оперета подарувала ще один щасливий день своїм глядачам!