Загрузка Події

« Всі Події

Пригоди Орфея. Прем’єра
17 листопада
11:00 - 12:00
Купити/забронювати

Візуальна художниця та режисерка Валері Лесо створила оперу для юної аудиторії з ляльками на основі опери «Орфей і Еврідіка» К. В. Глюка.
Ця прекрасна історія кохання та смерті є витвором нашої уяви. Грецька міфологія розповідає про пошуки поета і музиканта Орфея, який сміливо протистоїть зловісній країні Аїд, щоб використати магію своєї ліри та переконати пекельних богів дозволити його коханій Еврідіці повернутися у світ живих.
Виклик, кинутий йому темними суддями, добре відомий: він не повинен оглядатися назад, щоб подивитися на Еврідіку, доки не покине їхнє королівство. Підземний світ, сповнений чарівними епізодами та кумедними пригодами. Усе це змінюється найкрасивішими аріями з опери Глюка, які знайомлять дітей з оперним мистецтвом. Самі ж співаки з’являються у вигляді гібридних ляльок заввишки 80 сантиметрів. Їх супроводжують дивні тварини в подорожі, яка сповнена поезії та магії, на радість дітям та батькам.

Валері Лесо отримала освіту актриси у Вищій національній консерваторії драматичного мистецтва у Парижі (Франція). Крім того, вона має освіту художника та спеціалізується на створенні масок, аксесуарів, маріонеток та спецефектів для живих шоу. Працювала режисером в Опера-комік та Комеді Франсез. Також Валері працювала в кіно з відомим режисером Люком Бессоном. Отримала 6 театральних премій «Мольєра» за вистави: «Двадцять тисяч льє під водою» (2016), «Муха» (2020), «Подорож Гуллівера» (2022), «Міщанин» (2023).

Подробности

Дата:
17 листопада
Время:
11:00 - 12:00
Веб-сайт:
https://widget.mticket.com.ua/uk/widget213site3/widget/event/100167108