Солісти Національної оперети України виступили у Відні

02.10.2024

2 жовтня у Відні (Австрія) в славетному Ehrbar Saal солісти Національної оперети України презентували концертну програму «Від серця до серця».

Для глядачів виступав яскравий квартет у складі Галини Грегорачак-Одринської, Валерії Туліс та Олександра Чувпила у супроводі віртуозної піаністки Ольги Савайтан. Артисти виконали незабутні арії з оперет, опер та інших шедеврів таких видатних композиторів, як Джузеппе Верді, Джоаккіно Россіні, Імре Кальмана, Йоганна Штрауса та багатьох інших.

Особливою родзинкою вечора стали проникливі українські народні мелодії, які займають особливе місце в серці кожного українця. Програму також доповнила віденська класика, що додала вишуканості цьому музичному вечору.

Наприкінці заходу з вітальним словом виступив Посол України в Австрії Василь Химинець та генеральний директор -художній керівник Національної оперети України Богдан Струтинський.

На концерті також були присутні дипломатичний корпус інших країн (Посли Естонії, Фінляндії, Норвегії, Бельгії, Словаччини, Чехії, Литви, Польщі, Ірландії) та представники уряду, австрійці та українська громада.

Захід відбувся за підтримки Посольства України в Австрії

Партнер заходу Vienna Beethoven Group